Bendtner med comeback i Premier League?

0

Transfervinduet er lukket i de fleste ligaer, men det er stadig tilladt for klubber at skrive kontrakt med arbejdsløse spillere. Altså spillere der stod uden kontrakt, da vinduet lukkede ved midnat 31-8.

En af dem er Nicklas Bendtner. Landsholdsangriberen er et emne i flere klubber i The Championship, men nu kan et comeback i Premier League være på tegnebrættet.

Bendtners tidligere klub Sunderland landede en lang række spillere i transfervinduet, men havde ikke heldet med sig i jagten på at finde en angriber til at supplere veteranen Defoe. Det kan blive Bendtners chance for en billet til Premier League.

Bendtner og Sunderland var torsdag en varm kartoffel på de sociale mediers rygtebørs, men der er om det end bare snak, erfarer Tribunen. Danskeren er et reelt emne som David Moyes overvejer. Skottens offensive muligheder er yderligere begrænset efter italieneren Borini meldes ud for resten af 2016. Bendtner og Borini er på ingen måde samme typer – bare for at undgå den firestorm af indsigelser – men skaden har fået Moyes til at gå på intens jagt efter redskaber til den angrebsmæssige værktøjskasse. Sunderland går derfor ifølge kilder efter to nye spillere på markedet for godt og gratis til det offensive geled samt en ny målmand.

Bendtner, Adebayor, Odemwingie og Victor Anichebe, som Moyes kender fra tiden i Everton står på ’ønskesedlen’.

Spred ordet:
Søren Sorgenfri
Redaktør på www.tribunen.com. Skriver primært om Superligaen, det danske landshold og Premier League. Frafalden RUC'er og tidligere fodboldjournalist for BT. Gæsteskribent for mobilmediet Føljeton og forfatter til bøgerne: 'Per Nielsen - Brøndby 4 evigt?' og 'Christian Eriksen - Danmarks Stjerne'.