Michael Jakobsen skifter til Australien

0

Thomas Sørensen får dansk selskab i Melbourne City FC. Michael Jakobsen er her på transfervinduets sidste dag løst af sin lejeaftale med norske Lillestrøm og rejser down under.

”Der venter Michael et stort eventyr. A-League har mange tilskuere og er inde i en sportslig interessant udvikling,” siger Michael Jakobsens agent Søren Barslund til Tribunen.

”Dialogen mellem Esbjerg, Lillestrøm og Melbourne har stået på et stykke tid, men der har været velvilje hele vejen for at få kabalen til at gå op, så alle rundt om bordet har vundet på det. Det er en måneds tid siden, at jeg havde de første snakke med Melbourne omkring Michael. Derfra har vi bare arbejdet videre med projektet brik for brik, indtil vi indfriede målsætningen om at få et skifte til Melbourne igennem. De sidste døgn har stået på hårdt arbejde ikke mindst for at hjælpe Lillestrøm med at finde en afløser for Michael.”

Melbourne City FC er en del af ’City klub’ porteføljen med Manchester City som motor.

30-årige Michael Jakobsen har tidligere optrådt for blandt andre AaB, Almeria og FC København.

Spred ordet:
Søren Sorgenfri
Redaktør på www.tribunen.com. Skriver primært om Superligaen, det danske landshold og Premier League. Frafalden RUC'er og tidligere fodboldjournalist for BT. Gæsteskribent for mobilmediet Føljeton og forfatter til bøgerne: 'Per Nielsen - Brøndby 4 evigt?' og 'Christian Eriksen - Danmarks Stjerne'.