Transfer talk 6: Om Randers FC og FCK. Plus det løse.

0

Mens vi venter på Premier League – gal hvor jeg glæder mig til denne sæson – kan vi nå en omgang transfer talk.

Det bliver en kort en af slagsen, men lidt er vel bedre end ingenting i disse feberhede transfer-dage.

Randers så en del uro i omklædningsrummet i foråret, og spørgsmålet er, om der er mere i vente udi i disciplinen høj bølgegang. Mikael Ishak har fået nej til et skifte til Panathinaikos og storklubben i Athen.

Grækerne har ihærdigt forsøgt over de sidste tre uger at lande den svenske angriber for en samlet sum af en god håndfuld millioner danske kroner, men Randers har takket nej.

Grækerne har før møderne med Brøndby i stedet landet den argentinske angriber Rinaldi, og dermed synes døren lukket for et skifte til Panathinaikos for Ishak. Så vidt jeg husker, var det fremme, at Ishak gik 75 procent ned i løn i skiftet fra Parma til Randers med et gentleman-løfte, om kronjyderne ville se velvilligt på bud udefra.

Randers har i løbet af de seneste dage hentet George fra Hobro og Marvin Pourie, og da Ishak blot har et år tilbage af aftalen med Randers, ligner det en bænketjans for 12 måls-skytten fra sidste sæson, når svenskeren lander fra OL-tjeneste.

FCK fik en fin pris for Remmer. 500.000 euro siges det. Og spørgsmålet er, om der er flere millioner på vej til de hvidblusede.

Den tidligere FCK-stopper Ragnar Sigurdsson gjorde en flot figur under EM og er ønsket i Swansea, Crystal Palace, Aston Villa og Fulham, hører jeg fra kilder med indsigt i de klubber. Men Sigurdssons russiske arbejdsgivere Krasnodar siger nej til at sælge ham. Måske for at presse prisen op, men uanset hvad så ligner det ikke just et comeback i FCK-trøjen i nær fremtid. Til gengæld kan de så få videresalgsmillioner ud af det, hvis Kuban giver sig.

Thomas Delaney er også brandvarm på transfermarkedet, og klubber som Everton og Stoke har set ham i aktion her på det seneste. Everton har dog lige hentet Gueye i Aston Villa, men meldes ikke færdige på transfermarkedet.

Og endelig må de rødhvide fodboldhistoriebøger afvente CL-kvalen mellem Mönchengladbach og Young Boys med spænding. Går tyskerne videre, og dermed i gruppespillet, så er de klar til at gøre Andreas Christensen til den dyreste danske spiller. Chelsea har allerede afslået et bud fra Mönchengladbach på 14 millioner pund, men det siges, at med millioner fra gruppespillet i ryggen, så er tyskerne klar til at hæve buddet til lidt mere end 17 millioner pund og dermed 150 danske millioner.

Ronnie Schwarz er ude i kulden i Guingamp, og skal være et emne i Sparta Prag, men det ligner en gyser til det sidste i vinduet for angriberen. Fritstilles han i det franske, vil han alt andet lige stå noget bedre rustet til at finde en permanent klub.

Thats all folks

Spred ordet:
Søren Sorgenfri
Redaktør på www.tribunen.com. Skriver primært om Superligaen, det danske landshold og Premier League. Frafalden RUC'er og tidligere fodboldjournalist for BT. Gæsteskribent for mobilmediet Føljeton og forfatter til bøgerne: 'Per Nielsen - Brøndby 4 evigt?' og 'Christian Eriksen - Danmarks Stjerne'.